dilluns, 19 d’abril del 2010

MINIACTIVITAT 2.1

CONCLUSIONS

Realment en l’elaboració d’aquesta PAC arribes a donar-te compte de la importància que té el protagonisme de la pròpia persona dins el procés d’ensenyament – aprenentatge, de la necessitat de la motivació i les ganes d’aprendre d’un mateix, i alhora, de què una vegada vas treballant i endinsant-te en un tema que t’interessa, cada vegada ets més exigent amb tu mateix, vols saber, vols esser més concret i perfecte, ...

Així, analitzant tan acuradament el propi aprenentatge concret sobre aquest aspecte, si ho generalitzes veus la necessitat de què, tal i com es reflexa en els casos plantejats, des de la vessant educativa hem de potenciar la motivació, protagonisme i argumentació als nostres alumnes per poder oferir una models útils per l’aprenentatge. Ja que si no és així, no podrem aconseguir una predisposició, un alt grau d’implicació i autoexigència d’ells mateixos en el procés d’ensenyament – aprenentatge.

I finalment, una vegada acabada la PAC valoro molt positivament la meva tasca tant des de la part personal (motivació, dedicació, canvi conceptual, aprenentatge ...) com de la part més formal (tasques realitzades, mapes de conceptes, programa c-map, informe elaborat,...). Penso que l’informe resultat de tot el procés d’aprenentatge realitzat és correcte i coherent en relació als conceptes i argumentacions pròpies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada