dilluns, 23 de febrer del 2009

Perquè TEMPESTES a la vida, millor les naturals!!!

Tal i com es reflexa en el meu blog, l'ALEGRIA per mi és part molt important de la persona per aconseguir la FELICITAT a la vida.
Personalment crec que és una bona manera de viure, de gaudir, de superar tots els sots, pedres i problemes que ens anem trobant quan anem caminant i fent camí. Però hi ha un tema, un aspecte, una qüestió a la vida que és superior a mi i no puc entendre de cap manera la qual m'agradaria fer la comparació amb aquesta fotografia:
En la imatge tots veiem un vespre de cara al mar sense oritzó on els núvols de tempesta es van ajuntant i van enfosquint el dia anunciant-nos que probablement plourà. Però a partir d'aquesta observació real, la mateixa imatge cada persona la interpretarà, la relacionarà, li transmetrà o li remourà dins certes emocions, sentiments, records, ... en el qual serà la pròpia persona qui veurà i viurà el que cregui. Però el que no podria ser, igualment com el que crec que no pot ser a la vida, és que aglú influeixi, no pugui suportar, vulgui perjudicar l'alegria d'altres persones pels seus pensaments, per les seves vivències i/o esxperiències, i encar més trist, perquè no pugui suportar la felicitat de l'altra.
Amb això, vull comparar que de la meva manera de veure la VIDA, on tothom hauría d'esperar, desitjar o més senzill, on ens agradaria que tothom fos feliç dins de les possibilitats i limitacions de cada persona, NO puc entendre, com pot ser que encara avui hi hagi persones en aquest món que no suportin, que no pugui veure, viure o acceptar que altre gent sigui FELIÇ, visqui la vida amb ALEGRIA i en definitiva, acceptar i/o admetre que cada persona pugui "VIURE LA VIDA QUE VULGUI".
Per què??


Senzillament és un reflexió que comparteixo perquè fa temps que em ronda pel cap i realment no puc entendre.

dimecres, 18 de febrer del 2009

La meva PITXURRINA !!!!!!!

Aquesta "aranya" tan divertida que us presento és la meva PITXURRINA.
És una companya inseparable que ha estat al meu costat des dels 15 - 16 anys.
Des del moment que me la va regalar una bona amiga, vaig saber que no era un ninot com els demés. Suposo que són aquells petits objectes, accions, jocs, ... que en un moment determinat poden passar de no significar RES a significar MOLT. Bé, doncs crec que va ser això, en el moment i la situació concreta de la meva vida en què va arribar aquest preciosa aranya a casa meva va provocar que finalment i amb el pas dels anys, es convertis com en el meu NINOT DE LA SORT, o dit d'una altra manera, NINOT DE COMPANYIA que va a tot arreu amb mi.
Juntes hem passat moments divertits, alegres, viatges, excursions, sortides, ... però també moments durs, tristos, ... exàmens, aventures, ... igualment com per mi és algu important, sovint la deixo, la comparteixo amb amics/gues quan viuen moments en els quals jo al seu lloc també l'agafaria i la portaria amb mi.
Li encanten els petons com els "nomos" !!!!!!!!!

dijous, 12 de febrer del 2009

Part de mi, part de la meva estimada TERRA !!!

Saps on és la fageda d'en Jordà ?
Si vas pels volts d'Olot, amunt del pla,
trobaràs un indret verd i profund
com mai més n'hagis trobat al món:
un verd com d'aigua endins, profund i clar;
el verd de la FAGEDA D'EN JORDÀ.
El caminant, quan entra en aquest lloc,
comença a caminar-hi poc a poc;
compta els seus passos en la gran quietud
s'atura, i no sent res, i està perdut.
Li agafa un dolç oblit de tot el món
en el silenci d'aquell lloc profund,
i no pensa en sortir o hi pensa en va:
és pres de la FAGEDA D'EN JORDÀ,
presoner del silenci i la verdor.
Oh companyia! Oh deslliurant presó!
Joan Maragall

divendres, 6 de febrer del 2009


Ale ... ALEGRIA !!!!!
Finalment he aconseguit trobar temps i ... disfrutar una estoneta obrint el blog.
Sempre de bòlit, sempre fent coses, movent-nos, saltant, descansant, treballant, ... i algunes vegades amb moments tristos. Però de totes maneres tenim la possibilitat de viure i, per tant, hem de mirar-nos la vida amb positiu, amb alegira regalant somriures a la gent que realment no costen res i omplen moltíssim.
Espero que us agradi i que més endavant trobi temps per personalitzar el blog, jaja.