dilluns, 23 de febrer del 2009

Perquè TEMPESTES a la vida, millor les naturals!!!

Tal i com es reflexa en el meu blog, l'ALEGRIA per mi és part molt important de la persona per aconseguir la FELICITAT a la vida.
Personalment crec que és una bona manera de viure, de gaudir, de superar tots els sots, pedres i problemes que ens anem trobant quan anem caminant i fent camí. Però hi ha un tema, un aspecte, una qüestió a la vida que és superior a mi i no puc entendre de cap manera la qual m'agradaria fer la comparació amb aquesta fotografia:
En la imatge tots veiem un vespre de cara al mar sense oritzó on els núvols de tempesta es van ajuntant i van enfosquint el dia anunciant-nos que probablement plourà. Però a partir d'aquesta observació real, la mateixa imatge cada persona la interpretarà, la relacionarà, li transmetrà o li remourà dins certes emocions, sentiments, records, ... en el qual serà la pròpia persona qui veurà i viurà el que cregui. Però el que no podria ser, igualment com el que crec que no pot ser a la vida, és que aglú influeixi, no pugui suportar, vulgui perjudicar l'alegria d'altres persones pels seus pensaments, per les seves vivències i/o esxperiències, i encar més trist, perquè no pugui suportar la felicitat de l'altra.
Amb això, vull comparar que de la meva manera de veure la VIDA, on tothom hauría d'esperar, desitjar o més senzill, on ens agradaria que tothom fos feliç dins de les possibilitats i limitacions de cada persona, NO puc entendre, com pot ser que encara avui hi hagi persones en aquest món que no suportin, que no pugui veure, viure o acceptar que altre gent sigui FELIÇ, visqui la vida amb ALEGRIA i en definitiva, acceptar i/o admetre que cada persona pugui "VIURE LA VIDA QUE VULGUI".
Per què??


Senzillament és un reflexió que comparteixo perquè fa temps que em ronda pel cap i realment no puc entendre.

3 comentaris:

  1. Potser l´egoïsme hi té molt a veure... La gent que no pot veure els altres feliços no ho són tampoc...
    Jo espero que tothom pugui gaudir de la vida d´una manera senzilla, i aixó si... amb molta ALEGRIA!!!
    Un petó tempestiu però alegre!!!

    ResponElimina
  2. Nurieta , Nurieta, no et capfiquis.
    Tu continua amb la teva manera de veure la vida, compartint somriures i transmeten aquesta energia que tanta falta ens fa.
    Gràcies guapa i molts petons.

    ResponElimina
  3. ser feliç i demostrar-ho o, simplement, encarar la vid amb alegria, de vegades genera enveges. Jo estic amb tu.

    ResponElimina